Genieten in een comfortabele omgeving

Hallo! Wij zijn Benny en Chris. Onze 3 kinderen wonen niet meer in ons huis. Het lege nest inspireerde ons om een B & B te openen. Zorgen voor elkaar en delen met anderen is onze leidraad. We willen je dus graag verwennen in onze B & C.

De 2 kamers en badkamer van onze jongste meisjes verbouwden we tot een kleine studio. De kamer van onze oudste transformeerden we tot een gevarieerde boekenkamer waar je beslist een exemplaar vindt dat je kan boeien.

Bed & Comfort is een ruime luxueuze rookvrije studio op de eerste verdieping. Rokers komen aan hun trekjes op het overdekt terras aan de inkom. In de slaapruimte kan je lekker wegdromen in het kingsize bed. Zijn jullie met 3 of 4 personen ? Op de mezzanine slaap je iets dichter bij elkaar (150 cm) Ideaal voor een gezin met kinderen.

De badkamer heeft alles wat je nodig hebt met het toilet in een aparte private ruimte. Daarnaast biedt onze gezellige leefruimte een volledig uitgeruste mini-keuken. Er is een zithoek met TV en ontbijttafel. Water,  koffie, thee, chocolade en fruit zijn standaard aanwezig.

Als je dit wenst zorgen we voor lekker ontbijt. We verrassen je met broodjes van de bakker en vers geperst sap. Boter, jam, choco, kaas, hesp, aardbeitjes en yoghurt …is volgens de inspiratie van Chris beschikbaar op de kamer. Onze kippetjes, Paulien en Paulette, zorgen voor een gezond eitje!

Ontbijten bij B & C is genieten in privacy. Volg je eigen ritme en kies… ’s Zomers is de tuin the place to be, voor een verfrissende duik in het verwarmd zwembad, een BBQ of een spelletje jeu de boules. Ook daar houdt een koelkast de drankjes fris !

Waar zijn we gelegen ?

Het centrum Bilzen wandelafstand, Kasteel Alden Biezen, 5 km.
Hasselt, Genk, Tongeren, Maastricht, tussen 12 en 15 km.
Via de E313 ben je op een half uurtje in Luik of Aken.

Klik hieronder op de kaart om de gedetaileerde versie te bekijken.