B&C downstairs is een kleine, comfortabel ingerichte vakantiewoning met aparte ingang en ruim bemeubeld terras bij de ingang. Een ideale verblijfsplek voor een gezin of een uitje met vrienden.

Voorzieningen

Op het gelijkvloers is er een volledig uitgeruste keuken en een ruime zit- en eethoek. De grote zitbank is makkelijk te switchen naar een lekker liggend kingsize bed van 180cm breed. De grote slaapkamer en badkamer vind je één verdieping lager in het souterrain. In een gevarieerd aanbod van slaapmeubilair kies je voor een kingsize bed of een queensize bed (te splitsen in twee één-persoonsbedden). De badkamer biedt u naast een dubbele wastafel; inloopdouche en wc ook een was- en droogautomaat.

Wil je graag dat wij het ontbijt voorzien? Dan verassen we je ‘s morgens met broodjes van de bakker en  vers geperst sap. Boter, jam, choco, kaas, hesp, aardbeitjes en yoghurt …is volgens de inspiratie van Chris beschikbaar op de kamer. Onze kippetjes, Paulien en Paulette,  zorgen voor een gezond eitje !

‘s Zomers is de tuin the place to be, voor een verfrissende duik in het verwarmd zwembad, een BBQ of een spelletje jeu de boules. Ook daar houdt een koelkast de drankjes fris !