Charmant en Comfortabel

Bed en Comfort is meer dan gewoon een kamer. Alles is aanwezig om van dit plekje jouw thuis te maken. De luxe suite, meet leefruimte en kitchenette, een ideale plek om thuis te komen, met zicht op de wolken, de tuin met zwembad.

Voorzieningen

Dit is een ruime rookvrije studio op de eerste verdieping. Rokers komen aan hun trekjes op het overdekt terras aan de inkom. In de slaapruimte kan je lekker wegdromen in het kingsize bed.  Zijn jullie met 3 of 4 personen ? Op de mezzanine slaap je iets dichter bij elkaar (150 cm) Ideaal voor een gezin met kinderen.

De badkamer heeft alles wat je nodig hebt met het toilet in een aparte private ruimte. Daarnaast biedt onze gezellige leefruimte een volledig uitgeruste mini-keuken. Er is een zithoek met TV en ontbijttafel. Water, koffie,  thee, chocolade en fruit zijn standaard aanwezig. In de koelkast vind je extra’s. (frisdrank, streekbiertjes, cava en wijn voor een prikje.)

Als je voor ontbijt kiest, zorgen we voor broodjes van de bakker en  vers geperst sap. Boter, jam, choco, kaas, hesp, aardbeitjes en yoghurt …is volgens de inspiratie van Chris beschikbaar op de kamer. Onze kippetjes, Paulien en Paulette,  zorgen voor een gezond eitje !

Ontbijten bij B&C is genieten in privacy. Volg je eigen ritme en kies…

‘s Zomers is de tuin the place to be, voor een verfrissende duik in het verwarmd zwembad, een BBQ of een spelletje jeu de boules. Ook daar houdt een koelkast de drankjes fris !